100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit en zijn gezin beleven onvergetelijke tijd

We blijven het zeggen: Jan de vakantieman! Dit keer beleeft Jan met zijn gezin een onvergetelijke tijd in Rome.

Jan Smit

Zingen, acteren, schrijven en presenteren: Jan Smit kan het allemaal. Het is dus daarom niet gek dat Jan al meer dan 25 jaar een glansrijke carrière heeft.

De afgelopen week presenteerde hij nog samen met Rick van de Westelaken de 57e editie van het Televizier-Ring Gala. Jan Smit kreeg dit keer de eer om het gala te openen, maar dat viel niet bij iedereen even goed in de smaak. Gelukkig is Jan de beroerdste niet en reageerde hij op zijn eigen manier op alle kritiek, dat lees je hier.

Gezin

Jan is alweer heel wat jaren samen en gelukkig getrouwd met de Volendamse Liza. Samen hebben ze een prachtig gezin met drie kinderen: Fem, Emma en Senn. Het gezin is heel hecht en onderneemt de allerleukste dingen samen.

Onvergetelijke tijd

Ook deze herfstvakantie doen Jan en Liza er alles aan om de mooiste herinneringen te maken met het gezin. Dit keer hebben ze de koffers opnieuw gepakt en zijn ze in het mooie Italië. Als je in Italië bent mag een tripje naar Rome natuurlijk niet ontbreken en dat is dan ook precies wat de Smitjes doen.

‘Rome verkennen met ons gezin! Wat een heerlijke dag!’

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit