100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Delen

Amy Rose straalt als nooit tevoren op nieuwe foto in de sneeuw!

Op een nieuwe foto in de witte sneeuw straalt Amy Rose als nooit tevoren!

Amy Rose

Het programma waar iedereen avonden voor thuis is gebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gingen opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas alweer op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland was weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen

Geruchten

Sinds het programma tot een einde is gekomen is de geruchtenmolen rondom Amy Rose en Saul in volle gang. Zo zou Saul inmiddels zijn droomvrouw Amy Rose ten huwelijk hebben gevraagd én zou er al gezinsuitbreiding op komst zijn. Amy Rose en Saul houden in ieder geval hun lippen stijf op elkaar, dus of het zo is…dat zal de tijd moeten leren.

Nieuwe foto

Gelukkig voor ons deelt Amy Rose regelmatig de leukste foto’s en video’s van haar liefdesgeluk met Saul. Zo zagen we de video en kiekjes van hun allereerste vakantie samen en deelde ze laatst de beelden van een tripje naar New York. Het moge duidelijk zijn: het stel geniet met volle teugen!

Een paar dagen geleden deelde Amy Rose een spiksplinternieuw kiekje op haar Instagram. Een foto om blij van te worden, want Amy Rose straalt als nooit tevoren. In een waanzinnige outfit (hoe kan het ook anders) staat ze in een winterwonderland. ‘Echt mijn favoriete dagen zijn zoals dit! Heerlijk wandelen met de familie. Even genieten van de natuur en alles om je heen’, schrijft Amy Rose.

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose de Bruijn

Delen