100pmagazine_monique_andre

André en Monique weer samen? Dít zegt Rachel

De laatste tijd wordt André Hazes steeds vaker op de social media van ex-geliefde Monique Westenberg gespot. Zit een hereniging tussen Monique en André er nog in? Rachel, de moeder van André, reageert op deze kwestie.

Turbulente relatie

Monique en André hebben een zeer turbulente relatie achter de rug. Zo zijn ze al een paar keer eerder uit elkaar geweest, toen weer aan en ze zijn zelfs een keer verloofd! Niet kort na het romantische aanzoek kwam het bericht naar buiten dat André de relatie met Monique had verbroken. En de rest is geschiedenis. André ging een relatie aan met Sarah van Soelen, maar ook dat ging weer uit. Vervolgens kwamen de geruchten op gang dat hij een relatie met Anne Rose zou hebben.

Toch blijven André en Monique voor altijd met elkaar verbonden, want samen hebben ze een zoon. Hun grote trots: Dre.

Huidige relatie Monique en André

De ex-geliefden gaan goed met elkaar om. André wordt regelmatig gespot bij Monique. Zo pakte de zanger onlangs nog een rustmomentje thuis bij Monique op de bank. Ook was hij in een video op de Instagram stories van Monique te horen, waarin de kleine Dré last had van een wiebeltandje. Zowel Monique als André waren dus aanwezig bij dit moment.

Hereniging?

Zullen de twee dan toch weer bij elkaar komen? Rachel Hazes denkt van niet. ‘Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad’,  vertelt Rachel Hazes in Story. ‘En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan’ aldus Rachel.

Ze vervolgt: ‘Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.’

Ook reageert Rachel op de geruchten dat André op de dagen dat hij hun zoontje ziet, ook blijft slapen bij Monique: ‘Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs.’

Herstellende

Sinds september 2021 houdt André Hazes zich volledig stil in de media. Aan Shownieuws liet zijn manager in september vorig jaar weten dat André Hazes jr kampte met emotionele burn-out klachten. Aan Shownieuws vertelde Rachel Hazes onlangs dat haar zoon herstellende is van een emotionele burn-out en dat hij momenteel een mooie reis aan het maken is. ‘Het gaat beter met André’, aldus zijn moeder Rachel. Rachels hele reactie kun je hier bekijken.

Bron: Shownieuws & Story | Beeld: Instagram Monique Westenberg.