100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes openhartig over contact met moeder Rachel

Het is algemeen bekend dat André en zijn zus Roxeanne weer contact met elkaar hebben, maar heeft de zanger dat ook weer met zijn moeder?

André Hazes

Andre Hazes jr. is een Nederlandse zanger en de jongste zoon van André Hazes. Het maken van muziek, zingen en op het podium staan zit in het bloed. Niet alleen André, maar ook zijn zus Roxeanne heeft het muzikale bloed in zich.

André is al jaren gelukkig met Monique Westenberg, maar de twee hebben hun relatie meerdere keren en om verschillende redenen onderbroken. Momenteel is het stel dolgelukkig samen en zij genieten van ieder moment met hun zoontje, André.

Contact

De afgelopen jaren heeft André het contact met zijn moeder en zus verbroken, maar momenteel spreken hij en Roxeanne elkaar weer regelmatig. In VROUW vertelt André dat hij en z’n moeder nog steeds geen contact hebben. ‘Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag. Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent. Ik heb genoeg shit gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien pijnlijk zijn, maar je hebt maar één leven. Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben’, aldus André.

Bron en Beeld: VROUW

Delen

Meer over Andre Hazes

CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
CUTE: Zoontje van André en Monique zingt duet met Mart Hoogkamer
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
WOW: André Hazes shockeert volgers met nieuwe, heftige look
Lees alle artikelen over Andre Hazes