100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes: ‘Kan niet wachten om mijn ware verhaal te delen’

In de periode dat André weinig tot niets heeft gedeeld op social media, is hij in zijn dagelijks leven gevolgd en is zijn donkere periode op camera gezet.

André Hazes

Als iemand’s leven turbulent en niet stabiel is, is het die van André Hazes wel. De zanger liet kort geleden, na een lange periode van stilte en een heftige burn-out, weer van zich horen. De zanger vertelde dat hij het afgelopen jaar aan zichzelf heeft gewerkt, zijn verslavingen heeft proberen te overwinnen en alles op orde heeft proberen te krijgen. André liet destijds in zijn bericht weten dat hij zijn grootste hobby, zingen, weer op gaat oppakken en bij de volgende concerten van Holland Zingt Hazes zeker aanwezig zal zijn.

Docuserie

In de periode dat André niets van zichzelf liet horen en niemand wist hoe het met hem ging, werd de zanger gevolgd door een camerateam. In de zwaarste periode van zijn leven hebben zij hem gefilmd en daar hebben zij een documentaireserie van gemaakt. Vandaag plaatst André een bericht over de serie, die 20 oktober op Videoland te volgen is. ‘Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken. Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen’, schrijft André onder de foto. Het zal niet altijd makkelijk zijn geweest om steeds een cameraploeg aan je zijde te hebben, maar er is uiteindelijk wel iets moois uitgekomen. Wij zijn ontzettend benieuwd en kunnen niet wachten André weer bezig te zien op tv.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes