Monique feliciteert André: 'Ik ben trots op de groei die je doormaakt'

Monique feliciteert André: ‘Ik ben trots op de groei die je doormaakt’

Vandaag, op 21 januari, viert André Hazes zijn 28e verjaardag. Zijn ex Monique Westenberg deelt een mooie verjaardagsboodschap voor hem op Instagram.

Monique feliciteert André

Vandaag is André jarig en dus pakte Monique haar denkbeeldige pen en schreef ze een mooie wens voor hem. ‘Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane’, zo begint Monique haar verhaal.

Het is geen geheim dat André het afgelopen jaar een moeilijk jaar achter de rug heeft. Zo houdt hij zich sinds september stil, maar worden zijn relaties breed uitgemeten in de media.

Ondanks alles dat er tussen de twee ex-geliefden is voorgevallen houdt Monique altijd een zwak voor André. ‘Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt.’

Relatie

Monique en André hebben een zeer turbulente relatie achter de rug. Zo zijn ze al een paar keer eerder uit elkaar geweest, toen weer aan en ze zijn zelfs een keer verloofd! Niet kort na het romantische aanzoek kwam het bericht naar buiten dat André de relatie met Monique had verbroken. En de rest is geschiedenis. André ging een relatie aan met Sarah van Soelen, maar ook dat ging weer uit. Vervolgens kwamen de geruchten op gang dat hij een relatie met Anne Rose zou hebben.

Toch blijven André en Monique voor altijd met elkaar verbonden, want samen hebben ze een zoon. Hun grote trots: Dre.

Bron en Beeld: Instagram