100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’

Tijdens een gesprek met Donny Roelvink doet Andre Hazes een boekje open over de roddels rond zijn vermeende onterving.

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels een aantal jaar clean, hij is gelukkiger dan ooit met zijn grote liefde, Monique en hij staat weer veel op het podium. Geweldig om André zo blij te zien.

Onterfd

Tijdens een recent gesprek met Donny Roelvink bij RTL Boulevard heeft André Hazes zijn visie gedeeld op geruchten dat hij voor een korte periode onterfd zou zijn geweest. De zanger gaf aan dat hij er eigenlijk wel om kan lachen, als hij zulke berichten ziet. Hazes benadrukte dat hij zich nooit echt druk heeft gemaakt om een erfenis en dat zijn focus vooral ligt op het voortzetten van het muzikale erfgoed van zijn vader. “Ik blijf altijd de liedjes van mijn vader zingen, omdat ik dankbaar ben voor alles. Ik weet waar ik sta, dankzij zijn hulp en dankzij zin muziek. En ik weet hoe belangrijk het is voor mensen, dus ik wil er altijd onderdeel van blijven.”

Verder gaat hij: “Misschien is dat het vreemde, maar niks verbaast me meer of zo. En ja, ik heb me nooit echt druk gemaakt om een erfenis of zo. Ja en al dat k*tgeld, daar kunnen ze lekker mee doen wat ze willen, dat boeit me oprecht geen reet. Als maar gewoon.. die man heeft iets nagelaten, wij als kinderen.. Het is onze taak om daar altijd goed mee om te gaan en dat vind ik het allerbelangrijkste.”

 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes