100%NL Magazine André Hazes en Rachel Hazes
Zie ook:
Delen

VIDEO: André Hazes neemt moeder Rachel op de hak

André en zijn neef Djarno zijn beste vrienden en zij halen áltijd grapjes uit. In de drogisterij op vakantie begint André weer te grappen, maar dit keer gaat het niet over Djarno...

André Hazes

André Hazes jr. is als zoon van overleden volkszanger André Hazes zijn vader achterna gegaan. Hij trad op met eigen nummers en zong liedjes van zijn vader. Al deze optredens kwamen enkele jaren geleden stil te liggen, toen André bekendmaakte verslaafd te zijn aan drank en drugs. De zanger is inmiddels een aantal jaar clean, hij is gelukkiger dan ooit met zijn grote liefde, Monique en hij staat weer veel op het podium. Geweldig om André zo blij te zien.

Huidskleur

Wie André en Djarno volgt op Instagram, weet dat zij elkaar altijd voor het blok zetten. De twee maken een hele dag grapjes en daar kunnen zij en hun volgers hard om lachen. Momenteel zijn de twee samen op vakantie. Terwijl zij samen in winkelketen Sephora staan, filmt Djarno zijn neef André terwijl hij een kleur foundation zoekt. Eerst pakt André een lichte kleur uit het schap, omdat hij denkt dat die wel bij hem past. Vervolgens pakt hij één van de donkerste kleuren en dan zegt hij lachend dat ‘deze meer past bij iemand anders uit zijn familie.’ Hij heeft het hier duidelijk over zijn moeder, Rachel.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Andre Hazes