100%NL Magazine Andre hazes
Zie ook:
Delen

André Hazes ziet in Sarah van Soelen zijn zielsverwant

André Hazes is voor zijn werk op dit moment in Ibiza! Hij moet zijn nieuwe liefde Sarah dan ook een tijdje missen. Maar hij deelt wel een aantal cryptische berichten op zijn Instagramstory die hinten op een zielsverwantschap met Sarah!

Soulmates

André heeft zijn verloofde Monique nog geen maand geleden verlaten, maar noemt zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen nu al zijn soulmate. André deelt een verliefde foto van Elvis en Priscilla Presley met de tekst ‘Soulmates’. Ook deelde hij een soortgelijke foto van dezelfde personen met de tekst ‘Always on my mind.’ Het kan niet anders dan dat André het over zijn vriendin Sarah heeft!

100%NL Magazine soulmates

Beau

Vorige week maakte André aan de tafel bij Beau bekend dat hij toch wel erg gek is op Sarah van Soelen. André had gelijk door dat hij misschien iets teveel had gezegd, maar wilde graag eerlijk zijn.

Instaofficial

Afgelopen weekend deelden het stel ook voor het eerst samen een video op Instagram. André plaatst op zijn Stories een filmpje waarbij de twee hun handen niet van elkaar af kunnen houden. De twee lachen dan ook breeduit en lijken het ontzettend naar hun zin te hebben!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes