Ann Dominique openhartig over bruiloft

Ann Dominique openhartig over bruiloft “Fallon en Scottie als bruidsmeisjes”

Ann Dominique vertelt openhartig over haar mooiste dag en hoe deze eruit ziet...

Gezin

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique waren laatst zes jaar samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

Scottie en Fallon

Wanneer Scottie en Fallon verschijnen op Instagram, worden all Ann Dominique en Danny’s volgers blij. De meiden laten alle harten smelten en zij verblijden iedereen dagelijks met hun mooie glimlach, hun ondeugende koppies en volle bos haar. Dat Ann Dominique van matching outfits houdt, is aan haar foto’s te zien. Zij en haar dochters matchen regelmatig in dezelfde kleding.

Bruiloft

Op Instagram werd er aan Ann Dominique gevraagd of ze al getrouwd is. Daarop zegt zij: “Nee, nog niet getrouwd. Ik zei altijd eerst trouwen en daarna kinderen. Maar nu lijkt het me nog veel mooier omdat we compleet zijn. Met Fallon en Scottie als bruidsmeisjes.” Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Fallon en Scottie te zien stralen in de leukste jurkjes. Hoe schattig!