100%NL Magazine Anna Nooshin
Zie ook:
Delen

WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik

De laatste loodjes zijn ingegaan voor Anna Nooshin. De beauty staat op knappen en showt op Instagram haar zwangere buik.

Anna Nooshin

Anna Nooshin is niet zomaar een influencer, maar een veelzijdige ondernemener, auteur en een inspiratiebron voor velen. Met haar unieke stijl, ongeëvenaarde gevoel voor mode en beauty, en haar grenzeloze passie voor ondernemerschap, heeft Anna Nooshin haar stempel gedrukt op de wereld van media en mode.

Relatie

Inmiddels weet heel Nederland van de relatie van Anna Nooshin en Thijs Boermans. De twee verwachten momenteel zelfs hun eerste kindje samen. Toch wil ze haar romance liever buiten de schijnwerpers houden, vertelde eerder Anna op haar Instagram Stories. “‘We kiezen hier heel bewust voor, vanaf het begin al en dat bevalt heel goed. Ik heb door de jaren heen geleerd goed naar m’n intuïtie te luisteren en besloten dat deel van m’n leven altijd voor mezelf te houden’, begint zij haar verhaal. Anna geeft toe dat zij zelf ook graag naar stelletjes kijkt online, maar zij doet hier niet meer aan mee.

Zwangere buik

De laatste loodjes wegen het zwaarst, en dat ondervindt Anna nu zelf ook. Haar zwangerschap nadert zijn einde en voor ze het weet is ze voor het eerst mama. Op Instagram trakteert Anna haar volgers bijna dagelijks van de mooiste kiekjes, en daar is ook haar zwangere buik goed op te zien!

Al vanaf het vroege begin van Anna’s zwangerschap straalt Anna als nooit tevoren. Ze is echt práchtig zwanger!

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin

Delen

Meer over Anna Nooshin

ZIEN: Thijs Boermans plaatst allereerste foto van zijn vriendin Anna Nooshin online
ZIEN: Thijs Boermans plaatst allereerste foto van zijn vriendin Anna Nooshin online
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
Lees alle artikelen over Anna Nooshin