100%NL Magazine Annemarie Keizer en Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer: ‘Alles geprobeerd, maar niets hielp…’

Op Instagram deelt Annemarie Keizer een lang bericht over haar laatste vakantie samen met haar gezin...

Annemarie Keizer

De blonde Volendamse is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Simon Keizer. Annemarie is al lang niet meer alleen de vrouw van Simon Keizer, want met ruim tweehonderdduizend volgers mag zij zichzelf een ware influencer noemen. Simon en Annemarie hebben samen een prachtig gezin met twee lieve kinderen: Kiki en Joa. Het gezin woont in een vrijstaande villa in Volendam. Binnenkijken in de villa van Simon en Annemarie doe je hier.

Kinderen

De gezondheid van Kiki en Joa schommelt nogal. Annemarie heeft al meerdere keren een post gemaakt over het feit dat één van de kinderen ziek was. De ene keer is dit wanneer zij thuis zijn en de andere keer wanneer zij samen op vakantie gaan. Zo werd Joa een paar weken geleden nog opgenomen in het ziekenhuis en Kiki werd geopereerd, omdat zij buisjes kreeg.

‘Niets hielp…’

Simon en Annemarie probeerden het deze herfstvakantie weer opnieuw. Zij vertrokken samen met de kinderen naar een prachtig vakantieoord, maar dit begon al niet zoals gehoopt. ‘De nacht voordat we vertrokken kwam Kiki aan ons bed staan: “mama ik heb erge hoofdpijn”. Yep.. Hoge koorts. Net voor vertrek gaf ze over. Omdat we met de auto gingen kon ze lekker slapen dus besloten we toch maar te gaan’, begint Annemarie haar bericht. Toch besloten zij weg te gaan.

‘Wel ontdekten we net voor vertrek nog heftige lekkage vanaf zolder. Kortom: met de nodige stress begonnen we aan de reis. Gelukkig ging dat deel wel voorspoedig. En de dagen die volgden waren heerlijk. Het ontbrak de kinderen aan niets, waardoor ook wij onze rust vonden.’ Het klinkt allemaal heerlijk, maar helaas duurde dit vakantiegeluk niet zo lang. ‘Totdat Joa na een paar nachten ’s nachts wakker werd om niet meer te gaan slapen. Net toen we hadden uitgesproken dat de nachten zo lekker gingen. Al krijsend hield hij ons, en waarschijnlijk onze buren wakker. Alles probeerden we om hem stil te krijgen maar niets hielp. Totdat hij na drie uur begon over te geven. Daarna viel hij uitgeput tussen ons in in slaap. We hebben er weer een hoop van geleerd: Vakanties (en niet alleen vakanties) gaan gepaard met verwachtingen. Op het moment dat het dan anders loopt ben je geneigd teleurgesteld te zijn. Hoe lekker zou het zijn om zonder verwachtingen in de dag te staan? Dat lijkt me een mooi voornemen. Tot die tijd verwacht ik dat de vakanties ooit weer rustiger zullen verlopen ;-)’, eindigt zij haar bericht.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Lees alle artikelen over Simon Keizer