100%NL Magazine Simon Keizer

SMELT: Annemarie Keizer deelt mooie en bijzondere kersttraditie

Het gezin van Annemarie en Simon is door de jaren heen een stuk groter geworden. Met kerst hebben zij een traditie die steeds leuker begint te worden.

Simon en Annemarie

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren een stel. Dit jaar vierden zij zelfs hun 10-jarig huwelijksjubileum. Samen kregen zij twee lieve kinderen, Kiki en Joa. Simon en Annemarie brengen zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door en ondanks het feit dat zij hun gezichtjes niet laten zien, delen zij dagelijks wel veel foto’s van de kinderen. Wij en alle andere volgers genieten daar iedere dag weer van.

Kersttraditie

Veel families hebben bijzondere kersttradities. Dit verschilt van het soort eten dat op tafel komt tot bijzondere kerstkaarten en van gezellige avonden samen tot leuke foto’s. Dat laatste is bij Simon en Annemarie al jaren een traditie en aangezien hun gezin in de afgelopen jaren flink is gegroeid, is het leuk om de foto’s achter elkaar te zetten. Het stel begon met z’n tweeën, had het jaar daarna een dochtertje én een hond, de jaren daarna was hun hondje even buitenbeeld en op de laatste twee foto’s stonden de benen en voeten van Annemarie, Simon, Kiki, Joa en de hond. En dat ieder jaar opnieuw in kerstpyjama. Wij smelten echt weg bij de schattige voetjes van de kinderen. Het is niet alleen leuk om te zien dat er steeds iemand bijkomt, het is ook leuk om te zien hoe groot iedereen wordt in één jaar tijd. Probeer deze traditie door te zetten, Annemarie. Super leuk!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.