100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer laat emoties los: ‘Een dierbaar, zeldzaam mooi moment’

Annemarie staat graag stil bij de mooie en bijzondere momentjes in het leven. Dit keer deelt zij een prachtige foto met daaronder een dankbaar bericht.

Annemarie Keizer

Annemarie Keizer, beter bekend als de echtgenote van Simon Keizer, is meer dan alleen de vrouw naast de bekende zanger. Ze is een trotse moeder, een inspirerende influencer en een ster op sociale media. Met haar authentieke en oprechte berichten deelt Annemarie haar leven, de uitdagingen van het moederschap, en mooie momenten met haar volgers.

Nu Simon na al die jaren niet langer deel uit maakt van het muziekduo Nick & Simon heeft hij veel meer tijd over voor zijn gezin. En daar geniet Annemarie met volle teugen van! Zo deelde Annemarie een paar weken geleden nog te leuke foto’s samen met Simon tijdens de Volendammer kermis. Wat heerlijk om het koppel zo verliefd te zien!

Koesteren

Annemarie deelt dagelijks de leukste en mooiste berichten met haar volgers. De ene keer is dit een trots momentje en de andere keer een post waarin zij haar dankbaarheid uit. Dit keer plaatst Annemarie een prachtige foto, waarbij zij haar kinderen knuffelt. ‘Elke avond voordat Simon en ik naar bed gaan lopen we even de kamers van onze kinderen binnen. (Joa durven we sinds kort aan zonder dat hij wakker wordt) Een dierbaar, zeldzaam mooi moment van de dag (‘zeldzaam’ vanwege de stilte: zodra Kiki haar oogjes opent begint ze te ratelen..) Wat koester ik dit elke avond weer om ze veilig in hun bedjes te zien liggen. Zo mooi en puur. Puur geluk’, schrijft Annemarie. Wat mooi dat zij dit iedere avond doen. Wij snappen dat Annemarie deze momentjes koestert…

https://www.instagram.com/p/CxyTj89rP1c/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer