Annemarie Keizer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

WOW! Annemarie Keizer showt stralende ogen baby Joa

Hoewel Simon en Annemarie de gezichten van hun kinderen nooit helemaal laten zien, showt zij vandaag Joa's prachtige ogen.

Annemarie en Simon

Simon en Annemarie zijn al ruim 10 jaar getrouwd en samen hebben zij een dochter en een zoontje, genaamd Kiki en Joa. Ook al laten Simon en Annemarie de gezichtjes van de kinderen nooit online zien, toch plaatsen zij veel foto’s van hun grote trots. Wanneer zij op vakantie zijn, iets te vieren hebben of even willen laten weten hoe trots zij op hun zoon en dochter zijn bijvoorbeeld.

Blauwe ogen

Gisteren plaatste Annemarie een foto op Instagram die zij normaal gesproken niet snel op Instagram zou zetten. Op de foto zijn Joa’s prachtige en stralende blauwe ogen te zien. ‘My little Mr blue eyes #eneenbeetjegroen’ schrijft Annemarie onder de foto, die veel reacties trekt. ‘Oeh die gaat later veel harten op hol brengen. Prachtig’ en ‘Wow wat een mooie kleur ogen. Dit wordt een hartenbrekertje als hij groot wordt’, reageren wat volgers. Aan de foto te zien is en wordt het een onwijs knappe jongen.

Slapeloze nachten

De nachten met Joa verliepen niet helemaal zoals gehoopt bij de familie Keizer. Annemarie vroeg haar volgers via Instagram veel om hulp, want Joa bleef ‘s nachts maar huilen, zonder dat iemand wist wat er aan de hand was. Daarnaast werd de kleine man een paar maanden geleden ook ontzettend ziek, omdat hij de waterpokken kreeg. Dit heeft voor veel slapeloze nachten gezorgd voor zowel Simon als Annemarie. Hopelijk komt het stel er snel achter wat er aan de hand is en slapen zij weer normaal door.

https://www.instagram.com/p/Ciftv9GrBWI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer