100%NL Magazine Simon Keizer

HOERA! Annemarie viert 1e verjaardag Joa met mierzoete foto

Het is alweer een jaar geleden dat Simon en Annemarie ouders werden van hun tweede kindje, Joa. Annemarie viert dit met een te zoete foto.

Simon en Annemarie

Simon Keizer en Annemarie zijn al heel veel jaren samen en zelfs al 10 daarvan getrouwd. Op Instagram deelt het stel regelmatig foto’s met elkaar en de kinderen en hun volgers genieten daar volop van. 5 jaar geleden werd het stel voor de eerste keer ouders van een dochtertje, Kiki. Vorig jaar werden zij ouders van een zoon, Joa en laat dat nou precies een jaar geleden zijn.

Joa jarig

21 december zal in huize Keizer altijd een feestelijke dag zijn, want Joa zal ieder jaar een kaarsje extra uitblazen. Vandaag vieren Simon en Annemarie alweer de 1e verjaardag van hun lieve zoontje. Annemarie deelt een mierzoet kiekje in haar Instagramstory en wij smelten er bij weg. ‘#littlemanofthemoment #joa1jaar’, schrijft Annemarie on de foto, waarop te zien is dat Joa een prachtige, feestelijke outfit draagt. Dat blauwe strikje om z’n nek maakt het helemaal af. Wat zullen zij genieten van hun zoontje en Kiki van haar kleine broertje. Wij feliciteren familie Keizer met de 1e verjaardag van Joa.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.