ANP - Anouk 100pmagazine
Delen

WOW: Zangeres Anouk choqueert met totaal nieuw kapsel!

Anouk deelt haar nieuwe kapsel in haar Instagram story en WOW wat een verschil!

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads.

Kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind. Benieuwd naar hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier!

Nieuw kapsel

Zo nu en dan gaat zangeres Anouk voor een compleet nieuw kapsel. Ook dit keer is deelt zij haar nieuwe look met haar volgers op Instagram. Daarbij schrijft ze: “Haha, weer ff wennen met die grote harses van me.” Ook deze look vinden wij mooi staan bij Anouk. Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Anouk. Header beeld: ANP

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk