100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack

Anouk is momenteel helemaal afgetraind en dat resultaat showt zij aan haar volgers op Threads.

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads.

Kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind. Benieuwd naar hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier!

Sixpack

Anouk is de afgelopen maanden flink aan het trainen geslagen. Op Threads deelde zij vandaag een foto waarop zij haar sixpack showt en haar middelvinger opsteekt. ‘Ik bewaar deze foto voor alle momenten waarop ik zeg dat ik het niet kan’, schrijft zij erbij. Zij verbluft ons en al haar volgers hiermee, want Anouk is volledig afgetraind. Wat ziet zij er goed uit zeg en wat een discipline. Powervrouw!

100%NL Magazine Anouk

Bron en Beeld: Threads Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
CUTE: Anouk wordt door haar kinderen in het zonnetje gezet op 49e verjaardag
CUTE: Anouk wordt door haar kinderen in het zonnetje gezet op 49e verjaardag
Lees alle artikelen over Anouk