100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje

Anouk is al jaren gelukkig met Dominique en af en toe pakt zij haar momentje om hem in de schijnwerpers te zetten. Dit stel is zo leuk samen!

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. In de late jaren ’90 brak Anouk door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. De zangeres staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads.

Kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind. Benieuwd naar hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier!

In het zonnetje

Dat er een leeftijdsverschil van 19 jaar tussen Anouk en Dominique zit, maakt voor het stel niets uit. Anouk en Dominique zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar en een paar keer per jaar zet het stel elkaar in het zonnetje op Instagram. Dit keer deelt de zangeres een reeks foto’s van haar partner alleen en met hem samen. ‘Mijn lieve man Dominique. De sterkste man die ik ken. Hij werkt zijn kont eraf, staat altijd klaar als ik hem nodig heb en blijft altijd liefdevol en complimenteus’, schrijft zij.

Er wordt massaal gereageerd. ‘Wat een prachtig stel zijn jullie toch’, ‘Liefde kan er zo mooi uitzien!’ en ‘Echte liefde in beeld !! Topstel’, is een greep uit de reacties. De liefde spat er inderdaad vanaf. Prachtig!

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
CUTE: Anouk wordt door haar kinderen in het zonnetje gezet op 49e verjaardag
CUTE: Anouk wordt door haar kinderen in het zonnetje gezet op 49e verjaardag
Lees alle artikelen over Anouk