100%NL Magazine Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

Antje Monteiro: ‘Hoe kon ik weten welk verdriet er voor mij in het verschiet lag’

Nadat Antje Monteiro een aantal keer is teleurgesteld, heeft zij op latere leeftijd toch weer de liefde van haar leven gevonden. Nu trouwt zij haar vriendin, die hetzelfde meemaakte.

Liefde

Antje Monteiro is al jaren samen met Dennis. Toch is dit niet haar eerste grote liefde. De zangeres ontmoette in haar jongere jaren namelijk een muzikant, genaamd Carlos Monteiro. Met hem is ze destijds getrouwd en kreeg zij haar dochter Romy. Toch was dit niet de liefde van haar leven en daarom zijn zij na 5 jaar weer van elkaar gescheiden.

Bruiloft

Antje mocht vrijdag haar vriendin als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand trouwen en dat deed haar dan ook denken aan haar eigen bruiloft. Op Instagram deelt zij wat foto’s van die dag. Je zou bijna denken dat dit Romy in een trouwjurk is. Wow, wat lijkt zij op haar moeder (van vroeger). ‘Wat n puppy was ik toen, denkende dat ik alles van het leven al wist. Maar vooral veel geloof in de liefde en zorgeloos onbevangen. Hoe kon ik weten welk verdriet er voor mij in het verschiet lag… Die zorgeloze onbevangenheid is weg, maar mijn geloof in de liefde heb ik nog steeds!’, schrijft zij onder de foto. ‘Op latere leeftijd de liefde van je leven tegen komen kan. Het is bij mij gebeurt en dus ook bij mijn vriendin die vandaag JA zegt tegen haar liefde van het leven’. Wat mooi geschreven..

https://www.instagram.com/p/ChJuGGIqkO1/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Antje Monteiro

Delen

Meer over Antje Monteiro

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: 'Vreselijke ervaring'
Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: 'Vergeten zullen we jou nooit'
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten zullen we jou nooit’
Lees alle artikelen over Antje Monteiro