100%NL Magazine Bas Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Bas Smit viert 40e verjaardag geheel in stijl!

Het is vandaag een hele speciale dag, want niemand minder dan Bas Smit viert vandaag zijn 40e verjaardag! En zoals we dat gewend zijn van Bas, doet hij dat geheel in stijl.

Bas Smit 40 jaar!

Met talloze challenges op zijn naam en ruim 858 duizend volgers op Instagram is Bas Smit al lang niet meer alleen ‘de man van…’. De bekende influencer viert vandaag zijn 40e verjaardag en dat laat hij niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan.

Het begint deze ochtend met ballonnen in bed en een heel uitgebreid ontbijtje. Natuurlijk klaar gemaakt door zijn mooie vrouw Nicolette van Dam en twee dochters Lola en Kiki. Op Instagram delen Nicolette en Bas beide verschillende foto’s en video’s van deze feestelijke dag. Heerlijk, zo kunnen wij toch ook een beetje meegenieten van het spektakel.

Mega verrassing

Door zijn goede vrienden Marcel en Joan Stolk werd Bas Smit zojuist verrast met een ware drive-in discotheek! Het feestje werd helemaal compleet gemaakt met een saxofonist én een DJ. Op de video’s te zien vinden Bas en Nicolette het een geweldige verrassing!

Nederland heeft Alles

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen kunnen we helaas al een hele tijd niet meer naar het buitenland reizen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om ons eigen kikkerlandje te (her)ontdekken. Bas Smit en Nicolette van Dam werden hier zó enthousiast van dat ze hebben besloten om een eigen vakantieboek uit te brengen: Nederland heeft Alles!

Afgelopen week waren Bas en Nicolette op pad in de provincie Noord-Holland. Hier bezochten ze de Schoorlse Duinen, Enkhuizen en Den Oever. De jaloersmakende beelden zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam, Instagram Bas Smit

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam

Meer over Bas Smit

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Bas Smit