100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Gordon gelukkiger dan ooit: ‘Herenigd met de leukste’

Gordon moest zijn liefje alweer een paar weken missen en dat is voor de verliefde presentator een paar weken teveel. De twee zijn blij elkaar weer te zien..

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. Sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland. Alleen wanneer hij opnames heeft voor nieuwe programma’s, komt hij even terug. Of wanneer hij Nederland aan zijn nieuwe liefde wil laten zien..

Herenigd

Gordon’s lieve, Gavin woont in Australië en dat is nou niet om de hoek. Het stel doet er alles aan om elkaar zo veel mogelijk te zien, maar daar zitten soms weken tussen. Eerder deze week zag het stel elkaar eindelijk weer en daar leken zij beiden héél blij mee te zijn. Op Instagram deelde een dolgelukkige Gordon een foto met zijn liefde. ‘Herenigd met de leukste. Je weet dat je het waard bent, als iemand 14 uur vliegt om je te zien’, schrijft hij eronder. Vervolgens deelde Gordon nog wat leuke kiekjes. De foto in het zwembad worden wij heel blij van. Gordon heeft een glimlach van oor tot oor en lijkt gelukkiger dan ooit.

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Stralende Gordon deelt babygeluk: 'Vaderhart gaat sneller kloppen'
Stralende Gordon deelt babygeluk: ‘Vaderhart gaat sneller kloppen’
Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Lees alle artikelen over Gordon