Bibi Breijman straalt weer op gezinskiekjes
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman straalt weer op gezinskiekjes

Op Instagram deelt Bibi Breijman een paar prachtige gezinskiekjes met haar kinderen. Bibi straalt weer.

Bibi Breijman

Bibi Breijman werd bekend bij het Nederlandse publiek na haar deelname aan ‘Oh Oh Cherso’. Een paar jaar daarna deed ze mee aan het programma It Takes 2.

Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. De twee kregen daarna een relatie die vervolgens ook werd bezegeld met twee prachtige kinderen. Samen hebben ze een dochter Teddy en zoon Chester.

Heftige periode

Op dit moment zitten Waylon en Bibi in een heftige periode. Na berichtgeving vanuit Yvonne Coldeweijer kon Waylon niets anders dan het boetekleed aantrekken. In een openhartige post op Instagram schreef Waylon het volgende: ‘Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.’

Bibi heeft niet gereageerd op de recente gebeurtenissen. Wel plaatste ze een paar foto’s op haar Instagram met Vaderdag. Ze schreef daarbij: ‘Zelfs eikels zijn lieve vaders’. Vlak daarna verwijderde Bibi dat bericht ook weer.

Gezinskiekjes

Afgelopen weekend was Bibi samen met haar twee kinderen op pad. Bij twee gezellige selfies schrijft Bibi: ‘Frummels’. Bibi straalt weer op de foto’s en ook Teddy lijkt het hartstikke naar haar zin te hebben.

De reacties stromen binnen voor Bibi. ‘Mooie sterke vrouw met 2 prachtige kinderen je bent een toppertje Bibi’, schrijft iemand onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman