Bibi Breijman door het dolle heen: 'Ik ga een nieuwe baby afleveren!'
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman door het dolle heen: ‘Ik ga een nieuwe baby afleveren!’

Bibi Breijman deelt waanzinnig nieuws met haar fans, ze gaat naar eigen zeggen 'een nieuwe baby afleveren'!

Bibi Breijman

Na een heftige periode zijn Waylon en Bibi sterker dan ooit. Het liefdesduo is op dit moment zelfs zo gelukkig dat ze afgelopen week de liefde hebben laten vereeuwigen door middel van een tattoo! Samen heeft het stel twee prachtige kinderen: dochter Teddy en zoon Chester. Voor die laatste lieten Waylon en Bibi een tattoo zetten, heel toepasselijk: een schaakstuk. Een foto van de matching tattoo鈥檚聽zie je hier!

Zingen

Dat Bibi heel goed zingen kan, dat wisten we al langer. In 2017 deed de toen van vlogs bekende Bibi mee aan het programma It Takes 2. Tijdens dit programma gaan BN’ers zingen samen met hun coach.

Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. Het stel leerde elkaar tijdens dat programma kennen en de rest is geschiedenis. Waar de muziek al wel niet goed voor is! 馃槈

Een nieuwe baby

De liefde voor muziek is altijd bij Bibi gebleven. Op Instagram begint ze haar verhaal met: ‘Ik was al heel jong toen ik 茅茅n ding zeker wist! Ik wil zingen! Het leven gaf me al zo veel en nu mag ik ook dat binnenkort gaan aanvinken.’ Er gaat dus een hele grote droom uitkomen voor Bibi!

‘Schrijven, schrijven, dag en nacht idee毛n, dictafoon vol bl猫ren, uitwerken, samenwerkingen zoeken, een muzikale richting vinden. Materiaal om over te schrijven was er ineens in overvloed鈥tay tuned! Ik ga een nieuwe baby afleveren! Ben in ieder geval hard aan het broeden op mijn eerste EP’

De fans van Bibi zijn in ieder geval door het dolle heen met dit leuke nieuws. Ook haar steun en toeverlaat Waylon schrijft een reactie onder de post: ‘You rock babe!!’, schrijft hij. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar de muziek van Bibi en kunnen het niet afwachten!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Lees alle artikelen over Bibi Breijman