100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi en Waylon laten liefde vereeuwigen

Bibi en Waylon hebben ervoor gekozen om de liefde voor hun zoontje Chester te laten vereeuwigen, door samen een tattoo te zetten.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Liefde vereeuwigen

Met de liefde tussen Bibi en Waylon zit het inmiddels weer helemaal goed, maar de liefde voor hun kinderen is vanaf moment één heel intens en groot geweest. Bibi en Waylon vertellen hun kinderen dagelijks hoeveel zij van hun houden en het stel overlaadt Teddy en Chester met kusjes en knuffels, maar nu hebben zij de liefde voor Chester laten vereeuwigen. Een tatoeage voor Teddy hadden zij al, want zowel Bibi als Waylon hebben jaren geleden haar naam op hun lichaam getatoeëerd. Bij Chester hebben zij het anders gedaan, want dit keer is het een plaatje van een schaakstuk geworden. ‘Chess couple. 23.05.22’, schrijft Bibi eronder. Hierbij doelt zij naar de datum waarop Chester geboren is. Wat een bijzondere tatoeages dit. Mooi dat Bibi en Waylon dit samen hebben gedaan..

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon