100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman showt afgetraind lijf: ‘Krachtige vrouw!’

Op Instagram brengt Bibi Breijman iedereen het hoofd op hol met een foto van haar afgetrainde lijf.

Bibi Breijman

Met ruim 740.000 volgers op Instagram is Bibi Breijman een echte BN’er en Influencer. Alles wat ze aanraakt verandert in goud.

Vorige week liet Bibi nog weten haar grote passie te gaan volgen: muziek maken. ‘Ik ga een nieuwe baby afleveren‘, jubelde Bibi op Instagram. Wanneer er muziek van Bibi uitkomt is nog niet bekend, maar wij kunnen het in ieder geval niet meer afwachten!

Gezinsgeluk

Alweer een aantal jaar is Bibi gelukkig met haar grote liefde: Waylon. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen: Chester en Teddy. Uit een eerdere relatie heeft Waylon ook nog een zoon: Dylan. Benieuwd hoe Dylan eruit ziet? Dat zie je hier.

Afgetraind lijf

Na twee bevallingen is Bibi daarna hard aan het werk gegaan om zo fit en gezond mogelijk te worden. En het resultaat. mag er zeker zijn! Op Instagram deelt de mooie brunette een prachtig kiekje van haar afgetrainde lijf. ‘Sporty smurf’, schrijft Bibi bij het kiekje.

De volgers van Bibi worden helemaal gek bij het zien van de foto en sturen haar talloze complimentjes. ‘Mooie Smurfin’, ‘Wat ben je mooi!’ en ‘Krachtige vrouw!’ zijn een greep uit de reacties.

Benieuwd naar de foto van Bibi? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman