100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman uit de kleren op Instagram met prachtige foto!

Bibi Breijman gaat uit de kleren op Instagram en deelt een waanzinnige foto met haar volgers.

Bibi Breijman

Op jonge leeftijd werd Bibi Breijman bekend als ‘Kaboutertje’ nadat ze meedeed aan ‘Oh oh Cherso’. Inmiddels is Bibi uitgegroeid tot een volwassen vrouw, geliefde vriendin van Waylon en moeder van twee prachtige kinderen. Ze is veel te zien op social media en op tv en heeft een grote schare fans opgebouwd.

Nieuwe baby

Een paar weken geleden liet Bibi nog weten een nieuwe baby te gaan afleveren. En die baby is nieuwe muziek. Hiermee gaat een grote droom voor Bibi in vervulling. Ze is al van jongs af aan bezig met muziek en kan het niet afwachten om haar kunsten met haar volgers te delen. We moeten nog even geduld hebben!

Uit de kleren

Wel is Bibi al druk bezig met haar ‘kindje’ en brengt ze veel tijd door in de studio. We kunnen ons goed voorstellen dat Bibi het niet kan afwachten om haar muziek met de rest van de wereld te delen.

Vandaag gaat Bibi uit de kleren op Instagram en deelt ze een prachtige foto van zichzelf. Bij deze foto plaatst Bibi een muzieknootje. Zou dit een hint zijn naar haar nieuwe muziek? Wij zijn heel benieuwd!

Bron: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman