100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi deelt verliefde kiekjes met Waylon vanuit Italië

Vanuit de romantische stad Modena in Italië deelt Bibi Breijman romantische kiekjes.

Bibi Breijman

Bibi Breijman werd bekend bij het Nederlandse publiek na haar deelname aan ‘Oh Oh Cherso’. Een paar jaar daarna deed ze mee aan het programma It Takes 2.

Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. De twee kregen daarna een relatie die vervolgens ook werd bezegeld met twee prachtige kinderen. Samen hebben ze een dochter Teddy en zoon Chester.

Heftige periode

De getaway van Waylon en Bibi komt als geroepen want het stel heeft een nog al turbulente periode achter de rug. Nadat onder andere Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon vreemd ging tijdens de zwangerschap van Bibi ontplofte er een bom. Een grote schok voor Bibi.

Niet lang daarna bekende Waylon schuld en schoof hij zelfs aan bij Humberto Tan aan tafel om met de billen bloot te gaan. Vanaf het moment dat het overspel van Waylon naar buiten kwam heeft hij altijd geroepen zijn best te willen doen voor Bibi, en dat heeft hij gedaan.

Vandaag de dag is het stel nog altijd bij elkaar en sterker dan ooit.

Verliefde kiekjes uit Italië

Op dit moment zijn Bibi en Waylon heerlijk aan het genieten van quality time in het romantische Italië. Om precies te zijn: in de stad Modena. Op Instagram deelt Bibi een aantal romantische kiekjes en zo te zien heeft het stel het enorm naar hun zin!

‘Je kan hier de hele dag naar het plafond staren en nog een mooi weekend hebben.’

De hartjes en lovende reacties stromen binnen onder de foto’s van Bibi. De volgers van Bibi wensen haar vooral heel veel plezier in Italië en zijn blij om het stel weer zo gelukkig te zien. En dat zijn wij ook!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman