100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

MOOI: Elianne deelt bijzondere post over oudste en jongste zoon Thomas Berge

Thomas deelt niet veel over zijn oudste zoon, maar de post die Elianne nu over zijn twee kinderen deelt, is heel bijzonder.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en vormen ze samen een hartstikke leuk samengesteld gezin.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd. Samen kregen zij een zoontje, Saint en momenteel verwachten zij opnieuw een kindje.

Broers Saint en Jack

Thomas en Elianne delen niet veel over Jack, maar nu plaatste Elianne er een bijzondere Instagramstory over. Zij heeft de handjes van Jack en Saint namelijk vast laten leggen in 3D en gisteren kwam dit beeldje binnen. Voor de gouden handjes staat ‘Trotse broers’ en Elianne schrijft eronder: ‘Jack & Saint. Hand in hand. Broers voor altijd.’ Wat is dit toch mooi en wat zullen Thomas en Elianne trots zijn op de kinderen.

100%NL magazine Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

Vrouw Thomas Berge: 'Morgen toch maar weer bellen voor een echo'
Vrouw Thomas Berge: ‘Morgen toch maar weer bellen voor een echo’
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
Lees alle artikelen over Thomas Berge