100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

ZIEN: Thomas Berge stiekem getrouwd

Thomas en Elianne hebben al heel veel leuks met elkaar meegemaakt. Zij kregen niet alleen een baby samen, het stel is ook stiekem getrouwd.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Het  liefdesgeluk lachte Thomas Berge een tijdje niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel kreeg vorig jaar december zelfs een baby samen.

Stiekem getrouwd

Het geluk kan niet op bij Thomas en Elianne. Het stel zit al twee maanden op een wolk, nadat hun zoontje, Saint geboren werd. Toch zit het stel al langer op een wolk, want het blijkt dat Thomas en Elianne een jaar geleden stiekem getrouwd zijn. Elianne zet haar man deze Valentijnsdag in het zonnetje en onder de reeks foto’s schrijft zij: ‘2022 is ook het jaar waarin wij officieel “man en vrouw” werden van elkaar en onze liefde (waar oma nog bij was) hebben bezegeld met ons geregistreerd partnerschap, dit allemaal in het “geheim” en een heel intiem gezelschap.’ Wat bijzonder..

Verder laat Elianne weten hoe ongelooflijk veel zij van haar man houdt en wat hij voor haar betekent. ‘De eerste foto is van onze tweede date, vanaf moment 1 al zó onwijs gek op elkaar en nog steeds! Nu zijn we een gezin van 4 samen met Jack en Saint, die we vorig jaar samen op de wereld hebben gebracht. Ons mooiste kerstcadeautje ooit! Met jou wil ik nog 100 jaar, nog 100 reisjes maken, nog 10.000 kusjes en knuffels geven en krijgen, met jou wil ik nog veel meer kinderen die in ons warme huisje opgroeien! Mijn favoriete moment van de dag? Samen met jou in slaap vallen en wakker worden. LOVE YOU SOULMATE!!!!!!!’, schrijft zij. Wij moesten even slikken toen wij dit lazen. Zó lief en romantisch..

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge