100%NL Magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

ZIEN: De romantische vakantie van Thomas Berge en zijn vriendin Elianne

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne hebben de tijd van hun leven tijdens een romantische vakantie in Zuid-Afrika!

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo is hij aankomend seizoen te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas heeft uit een eerdere relatie met zijn ex Myrthe al een zoon Jack die dit jaar alweer 9 jaar wordt.. Thomas neemt zijn zoon ook gezellig mee op dates met Elianne. Zoals die keer toen ze met  z’n drietjes naar Toverland gingen!

Vriendin Elianne

Thomas heeft alweer een tijdje een relatie met Elianne Zweipfenning. Ze lijken ontzettend gelukkig samen en delen veel foto’s samen. Elianne host/presentatrice bij het mediabedrijf Rumag.

Vorig jaar bracht Thomas het leuke nieuws naar buiten dat hij verliefd is. ‘Gek op jou!’, schreef hij toen bij een leuke selfie samen met Elianne.

Zuid-Afrika

Thomas en Elianne hebben een prachtige reis achter de rug die ze niet zo snel zullen vergeten. Het verliefde stel was naar Zuid-Afrika. Bij een paar fantastische kiekjes schrijft Thomas: ‘Wat is dit een geweldige reis, zuid afrika! Thanks @hetperfecteplaatjertl voor het aanwakkeren van een hele leuke nieuwe hobby! En m’n lieve schoonouders om me mee te nemen op deze reis en naar deze mooie plekken.’

Ook Elianne heeft met volle teugen genoten. Elianne: ‘Dit was zoooo onwijs gaaf!!! De foto’s spreken boekdelen, 3 safari tours gedaan en zo dichtbij geweest en zoveel gezien. Zo mega dankbaar dat ik dit allemaal mag meemaken. Ben verliefd geworden op Zuid-Afrika.’

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge