100%NL Magazine Art Rooijakkers
Delen

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers

In deze prachtige woning woont Art Rooijakkers samen met zijn grote liefde. Benieuwd naar de beelden? Je ziet het hier.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genoten we een tijdje van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds twee jaar ook B&B Vol Liefde. Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art.

Liefdesleven

Na zo’n 20 jaar een relatie gehad te hebben met Andrea, zijn de twee toch uit elkaar gegaan. Uit hun huwelijk zijn toch twee prachtige dochtertjes voortgekomen. Begin dit jaar werd bekend dat Art opnieuw gelukkig werd in de liefde. Deze keer met zijn grote liefde Karlijn. Een aantal maanden geleden kondigden de twee zelfs aan verloofd te zijn! Wat een goed nieuws voor Art.

Binnenkijken bij

Bij een nieuwe huwelijk hoort natuurlijk een nieuw ondertrekje. Art kocht een prachtige woning in De Pijp in Amsterdam. Voor de koopprijs van €1.252.252,- kan Art zeggen dat hij een pareltje van een huis in zijn bezitting heeft. Het huis heeft een mix van ultramoderne faciliteiten en een rustieke uitstraling. Benieuwd naar de beelden van het huis in Oud-Zuid? Klik dan hier.

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
ZIEN: Dit is het mooie gezin van Art Rooijakkers!
ZIEN: Dit is het mooie gezin van Art Rooijakkers!
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers