ANP 100%NL Magazine Lorette Schrijver
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het kleurrijke Amsterdamse appartement van Loretta Schrijver

Loretta Schrijver, wie kent haar niet?! Zij is te zien geweest in programma's zoals Koffietijd en The Masked Singer. Nu verkoopt zij haar appartement in Amsterdam en jij kunt er een kijkje in nemen!

Loretta Schrijver

Loretta Schrijver (16 mei 1956) is een Nederlandse televisiepresentatrice. Ze is geboren in New York maar naar Nederland verhuisd toen ze nog maar 10 maanden oud was. Loretta is natuurlijk bekend als de goedlachse presentatrice van Koffietijd, maar dit is zeker niet het enigste programma waarin ze is verschenen. Loretta is ook te zien geweest in onder andere The Masked Singer en Max en Loretta. Haar doorbraak was in 1989 toen ze het RTL Nieuws presenteerde. Bij RTL heeft ze later nog andere programma’s gepresenteerd.

Privé

Begin 2020 kwam Schrijver erachter dat ze een beginnende fase van darmkanker had. Gelukkig was ze er snel bij en werd ze geopereerd. Het gaat nu weer goed met Loretta en ze schreef er het volgende over: “Het ziekenhuis heeft me wel veranderd, ik hield weer van de mensen.”

Loretta heeft een relatie met Lou Vaz Dias. Zij kennen elkaar al 50 jaar en hebben lief en leed met elkaar meegemaakt. “Wij worden samen oud”, zei Loretta eens over hem.

Woning in Amsterdam

De laatste tijd hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het leven van Loretta. Zij heeft namelijk niet alleen afscheid genomen van koffietijd, maar ook van haar appartement in Amsterdam. Het is een prachtig kleurrijk appartement waar iedereen vrolijk van wordt. Het goede nieuws is: het staat te koop inclusief alle meubels! Mocht je benieuwd zijn, dan kun je hier een kijkje nemen.

Bron en Beeld: Bekende Buren en ANP/Foto

Delen

Meer over Loretta Schrijver

Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie
Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie
Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!
Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!
Lees alle artikelen over Loretta Schrijver