Zij zeiden JA: Deze BN’ers vieren vandaag hun huwelijksjubileum
Zie ook:
Delen

Zij zeiden JA: Deze BN’ers vieren vandaag hun huwelijksjubileum

Vandaag, 9 juli, is blijkbaar een populaire datum om te gaan trouwen! Maar liefst drie BN’ers vieren vandaag namelijk hun huwelijksjubileum. En daar horen natuurlijk de bijbehorende liefdevolle foto’s bij. ;)

Francis van Broekhuizen

Tien jaar geleden stapte Francis van Broekhuizen in het huwelijksbootje met haar vrouw Jacqueline. Ongeveer 16 jaar geleden trok Francis de stoute schoenen aan en ging online op zoek naar de liefde. En die vond ze! “10 jaar getrouwd met de aller-allerliefste!!! Ik kan niet zeggen hoe veel ik van haar houd en hoe trots ik ben dat ik de hare mag zijn!!”, schrijft Francis bij de mooie trouwfoto.

Winston en Renate Gerschtanowitz

Ook Winston Gerschtanowitz is vandaag 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde Renate Gerschtanowitz. Zowel Winston als Renate blikken terug op deze bijzondere dag. Renate droeg een prachtige witte jurk met met wijde rok. “10 jaar getrouwd vandaag. Mijn allerliefste gekke, knappe echtgenoot op naar de volgende 10”, schrijft Renate bij de foto’s.

Claudia de Breij

Voor Claudia de Breij geen 10-jarig maar 5-jarig jubileum. Maar dat maakt het niet minder speciaal! “Vijf jaar getrouwd met de mooiste, liefste, slimste ter wereld”, schrijft Claudia bij de foto. Ze trouwden op Schiermonnikoog. Claudia vierde onlangs nog dat ze 10 jaar samen is met haar vrouw Jessica van Geel.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht...
Winston Gerschtanowitz deelt extreem droevig bericht…
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Winston en Renate Gerschtanowitz vieren jubileum en delen bijzondere trouwbeelden
Lees alle artikelen over Winston Gerschtanowitz