100%NL Magazine vrouw Claudia de Breij
Delen

Claudia de Breij viert tien jaar liefde met vrouw Jessica!

Afgelopen donderdag 1 april was het precies twintig jaar geleden dat partners van hetzelfde geslacht met elkaar in het huwelijksbootje konden stappen. Een jubileum om even bij stil te staan! Claudia de Breij blikt terug op haar eigen huwelijk met grote liefde Jessica.

10 jaar liefde

‘Foto 1: how it started (tien jaar geleden). Foto 2: where it went (vijf jaar geleden). Foto 3: how it’s going’, schrijft Claudia bij het drieluik van foto’s die ze deelt. Op de eerste foto zie je Claudia en Jessica aan het begin van hun relatie terwijl ze samen genieten van een dagje strand. De tweede foto is genomen op de meest bijzondere dag van het koppel, namelijk op hun trouwdag! Vijf jaar geleden gaven ze elkaar het jawoord. De derde foto is een recente foto van het stel waarop ze samen verkleed zijn als man. Inclusief snor en petjes!

Als je maar gelukkig bent

Claudia staat met deze post op Instagram stil bij de ingang van het homohuwelijk 20 jaar geleden en bij het nieuwe boek van haar grote liefde. Samen met Robbert Blokland schreef Jessica namelijk een boek over ‘hoe mensen die niet hetero zijn het leven doen’, aldus Claudia. Het boek heet ‘Als je maar gelukkig bent’ en is volgens Claudia vanaf 1 april verkrijgbaar.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen