BN'ers

Binnenkort zijn Nick en Simon weer te zien in dit programma!

De wereld rond reizen zonder geld op zak? Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol gaan deze uitdaging weer aan in het tweede seizoen van Talenten zonder centen. Elke week proberen de drie vrienden met een gast-BN’er een dak boven hun hoofd te verdienen. De enige bezittingen die ze hebben is de gitaar van Nick, hun zangtalent en de grappen van Kees die zorgen voor geweldig kijkplezier.

In het eerste seizoen namen de mannen ook al de raarste klussen aan. Zo trokken ze samen met Irene Moors een middeleeuws kostuum aan en gaven een toneelstukje weg op straat. Om de drie dagen door te komen moesten ze samen met Jamai een boot schrobben. In een andere aflevering verdient Kees samen met Nicolette van Dam de centen door in een museum vol met mummies te surveilleren en gingen Nick en Simon samen koffie serveren.

Het tweede seizoen zullen de mannen zeker niet minder hun best doen! Tijdens het tweede seizoen halen ze alles uit de kast en hijsen de talenten zich samen met Kim-Lian in een heus hamburgerpak! Ook werkt de bekende tv-kok Herman den Blijker samen met Simon in een Ierse pub om geld bij elkaar te krijgen. De verdiende centen worden vervolgens uitgegeven aan, je raadt het al, lekker eten! Leontine Borsato wordt door de mannen aan het werk gezet als schoonmaakster om geld te verdienen en met Jennifer Hofman gaan ze wel heel ver om aan centen te komen; ze gaan namelijk samen het oerwoud in. Het tweede seizoen van Talenten zonder centen zal vanaf 24 oktober elke dinsdag te zien zijn om 20.30 op SBS 6!


Gewoon het leukste blad van Nederland