100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek

Suzan en Freek zijn harde werkers, maar zij weten ook goed hoe zij moeten genieten. Wat ziet het er weer heerlijk uit...

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers.

Smoorverliefd

Naast een muzikaal duo, zijn Suzan en Freek ook een verliefd stel. Vorig jaar beloofden zij elkaar eeuwige trouw tijdens een sprookjesachtige bruiloft.

Het stel geniet van alles wat zij samen meemaken. Hun werk als zanger en zangeres vinden zij fantastisch, maar Suzan en Freek genieten ook van vakanties en avonturen die zij samen beleven. De afgelopen jaren hebben zij dan ook veel landen en steden bezocht. Afgelopen week waren zij samen in Kaapverdië en daar delen zij een reeks verliefde, prachtige foto’s van. ‘Even een weekje aan de batterij gelegen’, schrijven zij erbij. Het geluk en de blijdschap spat er vanaf. Wat is dit toch een ongelooflijk leuk en knap stel.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek