100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’

Wij hadden niet anders verwacht, maar ook dit staat Chantal Janzen ongelooflijk goed. Wauw!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Op 30 juni  2022 werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Donkerbruin haar

Gisteravond liet Chantal Janzen haar volgers flink schrikken, toen zij een foto deelde met donkerbruine lokken. Leco staat achter haar met een schaar in de hand en het lijkt net alsof hij de laatste puntjes knipt. ‘Tijd voor iets anders… tijd voor iets nieuws…’, is bij deze foto geschreven.

Wij en sommige volgers hadden al snel in de gaten dat het een pruik is, maar iedereen vindt het onwijs mooi. Er wordt dan ook massaal gereageerd onder de foto. ‘Niemand trapt hier in, maar het staat je wel echt verdomd goed!!’, ‘Laat deze pruik een motivatie zijn om écht je haren te verven!’ en ‘Stond je mega goed!! Maar ja, jij kunt álles hebben’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het daar volledig mee eens, want dit staat Chantal echt heel goed. Misschien toch overwegen om het eens donker te verven, Chantal. 😉

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen