BN'ers

Dit is hoe Esmee Denters er nú uitziet!

Kennen jullie haar nog? Esmee Denters werd in 2007 plotsklaps wereldberoemd door video’s op haar eigen youtube kanaal. Ze tekende een contract bij het platenlabel van Justin Timberlake en mocht zelfs met hem op tournee! Met hits als Outta Here en Love Dealer stond ze jaren geleden hoog in de hitlijsten. Ook was ze zelfs te gast in The Oprah Winfrey Show in 2007. Haar carrière ging in een stroomversnelling op dat moment. Jammer genoeg horen we de laatste jaren niet veel meer van Esmee Denters. Wij vroegen ons af hoe het eigenlijk met haar gaat?

Op Instagram postte Esmee onlangs een video waar ze een liedje zingt met daaronder een hele openhartige tekst. Ze vertelt dat ze van het contract van het platenlabel van Justin Timberlake af wilde, omdat ze niet meer van plan waren muziek met haar op te nemen. Hierdoor kwam Esmee Denters zonder platenlabel te zitten wat haar carrière geen goed deed.

Ondanks alles kan ze nog steeds ontzettend goed zingen! Dit heeft ze ook bewezen in 2015 toen ze meedeed aan het vierde seizoen van The Voice UK. Helaas werd ze vlak voor de liveshows uitgeschakeld. Esmee Denters is een vechter en geeft het zeker nog niet op! In 2017 lanceerde ze nog een album ‘These Days’.

Ondertussen is Esmee 29 jaar en woont ze in Groot-Brittannië. Ze probeert het dus nog steeds te maken in de muziekwereld. Bekijk hieronder hoe Esmee Denters er nu uitziet.


B'day selfie

Een bericht gedeeld door Esmée Denters (@esmeeworldpics) op

Gewoon het leukste blad van Nederland