BN'ers

JAAA: Nick & Simon in 2019 naar de Ziggo Dome!

De afgelopen jaren hebben Nick & Simon vrijwel overal in Nederland wel een keer opgetreden. Van het grote Ahoy tot kleine dorpskroegen, niets was te gek voor de twee heren. Toch hebben ze nog nooit een eigen concert gegeven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tot nu!

Het zangduo zal op zaterdag 20 april 2019 te zien zijn in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het is de eerste keer dat de twee heren een volledig eigen concert geven voor hun trouwe fans in het Ziggo Dome. Dit concert mag je als fan zeker niet missen!

De officiele kaartverkoop start a.s. donderdag 19 april om 16.00 uur op www.nickensimon.nl en www.ntk.nl. Wees er snel bij om kaartjes te scoren voor dit fantastische concert!

 


Nick & Simon in 2019 naar de Ziggo Dome! Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! Maar liefst vijf maal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen. Momenteel spelen zij zo’n zestig shows tijdens hun Aangenaam theatertournee, variërend van Martiniplaza tot Carré. Zij gaan nu dus een nieuwe stap zetten. Voor het eerst geven Nick en Simon een volledig eigen concert op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome! Natuurlijk gaan zij dit doen met hun voor de gelegenheid uitgebreide band die bol staat van muzikale virtuozen. Een concert dat je niet mag missen, avondvullend, verrassend en vooral ook vertrouwd. De officiële voorverkoop gaat op donderdag 19 april a.s. om 16.00 uur van start via www.nickensimon.nl en www.ntk.nl of telefonisch via 0900-9203 (0,45 pm). Voor de allergrootste fans zijn er beperkt kaarten beschikbaar voor de Golden Circle. Volendam, 17 april 2018 Foto: William Rutten

Een bericht gedeeld door Aloys Buys (@aloysbuys) op

Gewoon het leukste blad van Nederland