Algemeen

Liesbeth List krijgt daverend applaus na afloop musicalpremière!

Gisteravond is de musical over het leven van Liesbeth List in Carré in première gegaan. De voormalig zangeres die een geweldige carrière achter de rug heeft, werd na afloop van de musical beloond met een staande ovatie van het publiek.

Veel vrienden van Liesbeth List woonden de musical bij, onder wie Imca Marina, Frank Boeijen, Irene Moors, Willeke van Ammelrooy, Jon van Eerd, Irene Moors, Ben Cramer, Marco Bakker en Ed Nijpels.

De rol van Liesbeth List in de musical wordt vertolkt door Renée van Wegberg. Daarnaast speelt Jonathan Demoor de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel. Ramses Shaffy wordt gespeeld door Michael Konings en de dochter van Liesbeth wordt vertolkt door Julia Berendse.

Onze redacteur Eddy Guyt was ook aanwezig en was zeer onder de indruk van de hoofdrolspeelster. Met haar uiterlijk, zang en lichaamshouding, was ze bijna niet van de echte Liesbeth List te onderscheiden. De musical vertelt het levensverhaal van Liesbeth op een oprechte manier, waarbij niemand wordt gepaard. Dat maakt het levensecht en aangrijpend. Hij geeft de musical 4 sterren.  

Liesbeth List kondigde onlangs aan dat ze niet meer zal optreden en zich terugtrekt uit het openbare leven. De reden hiervoor heeft te maken met haar gezondheid. Liesbeth lijdt namelijk aan een vorm van dementie.

 

Foto: De Graaf & Cornelissen Entertainment

Gewoon het leukste blad van Nederland