BN'ers

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

De eerste kandidaten van een nieuw seizoen Expeditie Robinson zijn bekend gemaakt. Onder andere actrice Elle van Rijn, modeblogger Anna Nooshin en actrice Chloé Leenheer zijn voor het programma naar een onbewoond eiland verkast. Wie die overige kandidaten zijn blijft nog even geheim.

Vanaf donderdag 8 september barst de meest spannende strijd weer los in een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’ bij RTL 5. Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatie-duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om alle controle uit handen te geven en zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten! 

Dit seizoen staat weer bol van spectaculaire proeven, heftige emoties, duivelse dilemma’s en onverwachte eilandraden … Uiteindelijk blijft er één persoon over: de winnaar van Expeditie Robinson 2016. Dit jaar worden de kandidaten ouderwets onderverdeeld in twee teams. Ze verblijven echter beide op hetzelfde eiland en dit territorium zal gedeeld moeten worden. Zal er één kamp worden gebouwd en al het gevonden voedsel worden verdeeld, of is de rivaliteit zo groot dat er een grens wordt getrokken over het eiland?

Iedereen die wordt weggestemd op de eilandraad krijgt het aanbod om de expeditie in het geheim voort te zetten. Ze zullen moeten zien te overleven op afvallerseiland, met het enige vooruitzicht om in de halve finale terug te keren in de expeditie. De deelnemers van Expeditie Robinson 2016 worden de komende weken bekend gemaakt.

Kijk het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vanaf 8 september om 20.30 uur op RTL 5!


Gewoon het leukste blad van Nederland