Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Boze Geraldine Kemper waarschuwt volgers: ‘Trap hier niet in!’

Geraldine Kemper is boos en zij probeert haar volgers te waarschuwen voor nepsites waar mensen zogenaamd geld mee kunnen verdienen.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en zij is te zien geweest in ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen.

Nepnieuws

Geraldine deelde vandaag een paar foto’s in haar Instagramstory, waarin zij haar emoties uit over nepberichten en nepsites. Mensen krijgen deze berichten binnen via reclames van een bedrijf en dit bedrijf beweert dat mensen in een korte periode heel veel geld kunnen verdienen. Geraldine schrijft er het volgende over: ‘LIEVE MENSEN! Dit is niet waar. Trap hier niet in. Dit heet Celebrity-bait. Ze misbruiken namen van ‘bekende mensen’ om zo op een hele vieze manier geld af te troggelen van onschuldige mensen die denken snel geld te kunnen verdienen.’ Geraldine werd door een aantal volgers hierop geattendeerd. ‘Stort GEEN geld naar deze boeven’, schrijft zij. Hopelijk is Geraldine op tijd met waarschuwen. Wat verschrikkelijk dit…

 

 

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper

Delen

Meer over Geraldine Kemper

ZIEN: Geraldine Kemper showt voor het eerst een foto van haar vriend Freek
ZIEN: Geraldine Kemper showt voor het eerst een foto van haar vriend Freek
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper