100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Gewonde Bridget Maasland deelt bebloede foto: ‘Over de kop geslagen’

Heftig nieuws voor Bridget Maasland, ze is gehavend nadat ze van haar fiets over de kop sloeg.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we natuurlijk allemaal! De mooie blondine begon haar carrière als model maar ging al snel aan de slag als VJ bij TMF. Vervolgens werd ze presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is ze niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken. Nederland houdt van Bridget Maasland!

Transformatie

De afgelopen paar maanden heeft Bridget Maasland een ware transformatie ondergaan. Ze liet niet alleen haar borstimplantaten verwijderen, maar ging ook aan de slag met de rest van haar lichaam. Samen met DagEen ging ze de strijd aan met de kilo’s en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Bridget straalt als nooit tevoren en zit kiplekker in haar vel.

En dat ze lekker in haar vel zit, dat is goed te zien! De afgelopen week verblufte ze al haar volgers met een foto van haar sixpack. Looking good Bridget!

Over de kop geslagen

De dag voor Bridget begon vandaag heel fijn: ze startte in de sportschool. Bij een foto vanuit de gym schreef Bridget: Hier is alles nog oke, lekker benen getraind! En juist die benen kregen vlak na haar workout een flinke stoot.

Want op de foto daarna die Bridget deelt is te zien dat ze flink gehavend is! ‘Hier net over de kop geslagen van de fiets omdat er een fiets door de wind omviel op het fietspad waar ik net aan kwam fietsen, auw!’.

Aiiii, dat ziet er pijnlijk uit voor Bridget! Wij wensen haar natuurlijk heel veel beterschap toe!

100%NL Magazine Bridget Maasland over de kop

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland