100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

WOW: Bridget Maasland showt sixpack in bikini

Bridget is al weken aan het trainen en dat werpt zijn vruchten af. Wat ziet de presentatrice er ge-wel-dig uit zeg!

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Eindelijk weer mezelf

Bridget is al wekenlang 7 dagen per week in de sportschool te vinden. Daarbij zet zij 10.000 stappen per dag én let zij op haar voeding. Dat heeft ervoor gezorgd dat zij heel wat kilo’s kwijt is geraakt en het resultaat is verbluffend.

Op Instagram plaatst Bridget een foto in bikini, waarop haar afgetrainde lichaam te zien is. ‘Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer. Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid maar nu weer volle kracht vooruit. Het is keihard werken dat geef ik toe maar wat een voldoening als je resultaat boekt. En wanneer alles op zijn plek valt. Een aantal jaar geleden ben ik gestopt met alcohol drinken, gevolgd door schema-therapie te gaan volgen, naar aanleiding van het programma ‘De Kist’,. Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.’ Dit is ook echt iets om trots op te zijn. Je ziet er fantastisch uit, Bridget. Powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland