100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget wordt herkend door fan ‘Mag ik mij even aankleden?’

Samen met haar zoontje is Bridget al dagen aan het genieten van een heerlijke vakantie. En daar werd zij op hilarische wijze aangesproken.

Denemarken

Bridget’s zoontje Mees is net terug van vakantie met zijn vader, maar hij vertrok deze week alweer gelijk met zijn moeder naar Denemarken. Iets waar moeder en zoon ongelooflijk naar uitkeken. ‘Wij gaan lekker op vakantie met de auto naar Denemarken. Legoland, Kopenhagen, Jutland en als kers op de taart Disneyland Parijs’, schreef zij eerder bij een foto. Afgelopen dagen genoten zij dan ook samen van het grote Legoland. Wat Bridget misschien niet zo snel had verwacht, is dat iemand haar daar zou herkennen. En dat terwijl zij daar zonder kleren stond.

Aankleden

Wanneer je vaak op de Nederlandse televisie te zien bent, is het natuurlijk logisch dat mensen je kunnen herkennen wanneer je op vakantie bent. Op de foto gaan met ‘fans’ is voor Bridget dan ook echt geen probleem, maar toen zij net uit het zwembad kwam en nog in badpak stond, was dat even een ander verhaal. Degene die met Bridget op de foto wilde, gaf daar duidelijk minder om. In haar story plaatst zij een foto van zichzelf in badpak met daarbij: ”Jij bent toch Bridget?’ ‘Ja’ Mag ik met je op de foto? ‘Ja tuurlijk, mag ik mij even aankleden?’ Nee hoeft niet hoor”. Bridget kan er gelukkig hard om lachen.

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland