100%NL Magazine Bridget Maasland
Delen

Bridget over verwijderen borstimplantaten “Ik voel me helemaal weer mezelf”

In een video van 100PMagazine vertelt Bridget Maasland openhartig over het verwijderen van haar borstimplantaten en hoe ze zich nu daarbij voelt.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is één van de Nederlandse presentatrices die we dagelijks op televisie zien. Jaren geleden presenteerde Bridget verschillende programma’s voor BNN, maar in 2007 stapte zij over naar RTL. Vanaf dat moment heeft Bridget RTL Boulevard gepresenteerd, totdat zij de zender verliet. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom kwam Bridget in 2016 weer terug bij RTL en is zij RTL Boulevard weer gaan presenteren.

Op liefdesgebied is het momenteel rustig bij de presentatrice, maar daar zit zij niet zo over in, want de liefde van haar leven heeft zij toch al gevonden: haar 14-jarige zoontje Mees.

Borstimplantaten

Bridget heeft jarenlang borstimplantaten gehad, maar zij heeft onlangs besloten om deze operatief te laten verwijderen. Zij deelde er eerder een eerlijke post over op Instagram. Nu vertelt ze aan 100PMagazine wat er voor haar veranderd is na het verwijderen van de borstimplantaten. Je ziet de video hieronder.

 

 

Bron: 100pmagazine. Beeld header: Instagram Bridget. Beeld video: 100pmagazine.

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland