100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is de broer van Bridget Maasland!

Wisten jullie dat Bridget Maasland nog een broer heeft? Dit is Bryan, de broer van Bridget.

Bridget Maasland

Bridget Maasland (9 november 1974) is een Nederlandse presentatrice. In haar jongere jaren was Bridget werkzaam als model. Haar eerste televisieklus was bij TMF waar ze werkte als vj in 1995. In 2000 ging ze aan de slag bij BNN waar ze programma’s als De Nationale IQ-test, Neuken doe je zo! en BNN at work presenteerde. In 2006 poseerde Bridget voor de Playboy waarvan de opbrengst ging naar haar eigen stichting Dutchypuppy.

In 2007 stapte Bridget over naar RTL Nederland waar ze sinds 2007 de presentatrice is van RTL Boulevard tot ze de zender verliet voor SBS6. In 2016 keerde ze weer terug bij RTL en schuift ze sindsdien regelmatig aan bij de desk vam RTL Boulevard. Ze presenteert verder programma’s als Hotter than my daughter en De zwakste schakel.

De broer van Bridget

De ouders van Bridget, Frits en Els, hebben samen een winkel in Amsterdam, Melting Pot. Ook dochter Bridget en zoon Bryan zijn hierbij betrokken. Op haar story post Bridget een leuke gezins-selfie waar ook haar broer op staat! Bryan en Bridget waren altijd close samen, maar toch hebben ze voor een aantal jaren geen contact gehad. Aan Linda’s Zomerweek liet Bridget destijds weten: ‘Mijn broer en zijn vriendin wilden even hun eigen weg volgen. Ik heb hem een keer opgezocht, nadat een vriend uit een vriendengroep van ons was overleden. Ik had hem toen een jaar of zes niet gezien. Ik dacht toen: wat nou als ik morgen onder een tram loop of als er iets met mij gebeurt? Dan wil ik toch dat hij weet dat ik er alles aan had gedaan: dat het niet mijn schuld was dat we elkaar niet meer zagen.’

Gelukkig werd na al die jaren toch de band weer hersteld en zijn broer en zus weer samen.

https://www.instagram.com/p/CJ78JOhgtEf/?utm_source=ig_web_copy_link

100%NL Magazine Bridget maasland

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland