100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Dit is de knappe broer van Kim Feenstra: ‘Dezelfde vader, andere moeder’

Kim Feenstra deelt op Instagram een reeks leuke foto's van haar knappe broer.

Kim Feenstra

Model, actrice, fotograaf en mama: Kim Feenstra rockt het allemaal. Samen met haar vriend Stanley Tailor heeft Kim een prachtige zoon: Brooklyn.

Broer

Jazzley Rozema, dat is de knappe broer van Kim Feenstra. Ondanks dat de twee niet dezelfde moeder hebben lijken de twee toch heel erg op elkaar en hebben ze een hele goede band samen. Dat is ook zeker op de foto’s. Ben je trouwens benieuwd naar de moeder van Kim? Die zie je hier!

Op Instagram deelt Kim een reeks foto’s van haar broer Jazzley, hierbij schrijft ze ook een mooi bericht.

‘Dezelfde vader, andere moeder. We lijken op elkaar maar ook weer niet. Maar als we samen zijn, zijn we altijd één. We hebben elkaar toen we klein waren vaak moeten missen. Maar gelukkig hebben we dat in de laatste 15 jaar heel erg ingehaald. Ik had hem voor geen goud willen missen. @jazzley10 Ik hou van je broeders!’

De reacties stromen binnen voor Kim en haar broer. De meeste mensen vinden dan ook dat Kim en Jazzley sprekend op elkaar lijken! ‘Mooi zo een band! En net zo knap als jij!’, ‘Jullie lijken echt wel op elkaar’ en ‘ullie hebben iig de schoonheid van jullie vader…. want jullie lijken enorm op elkaar!’ zijn een paar van de reacties. En wij zijn het daarmee eens, broer en zus lijken echt op elkaar!

 

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra