kim feenstra
Zie ook:
Delen

AAWH: Zoontje Kim Feenstra blijkt muziek- én danstalent

Tijdens een prachtig pianospel op vakantie kon Brooklyn het niet laten om zijn eigen skills te laten zien. Wat heerlijk om te zien dit..

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren.

In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn. Met hun geniet zij al dagen van een welverdiende vakantie in het zonnige en verre Thailand.

Dans- én muziektalent

Op vakantie genoten Kim, Stanley en haar zoontje van een prachtig pianospel. Brooklyn kon het niet laten en liep op de piano af. Terwijl de meneer achter de piano zijn ding deed en een prachtig nummer speelde, stond Brooklyn naast hem en ging hij zijn eigen gang. Na wat drukken op de toetsen en te gekke dansmoves, steekt Brooklyn zijn duim op naar de meneer naast hem. ‘Dat duimpje omhoog doet het hem voor mij. En die danspasjes. Ik kan hier wel naar blijven kijken. Ik vond dit zo een gezellige vertoning dat ik dit graag met jullie wilde delen’, schrijft trotse moeder Kim onder deze video. Wat is deze kleine krullenkop enthousiast en wat is dat mooi om te zien. ‘Aaah word je toch zo vrolijk van’, ‘Om op te eten zo schattig’ en ‘Die beentjes….zo zoet ,te lief’, is een greep uit de reacties. Wij worden hier zo blij van..

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra